Maya San

Maria Gustavsson

Illustratör - projektledare


Välkommen till min hemsida.

Jag har alltid älskat alla sorts böcker och animerad film. Att få jobba med att skapa världar och karaktärer är det bästa som finns.

Finurlighet, mycket detaljer och värme är det jag vill ge till de som tittar på mina bilder. Jag tror att det syns och berör att jag själv har känslor för mina karaktärer och vad som händer dem. 


Efter många år som projektledare och tecknare för animerad film är jag nu illustratör på heltid. Eller ja, ibland snickrar jag och ibland gör jag något helt annat. Jag tycker om att lära mig nya saker. Gärna saker som kan ritas eller vävas in i mina karaktärers personlighet. 


Jag har bland annat illustrerat Sveriges Radios klassiska julkalender 2010, jag har ritat omslag till ett 10-tal barnböcker och jag har just avslutat en serie med läromedel i engelska för Gleerups läromedelförlag.

Du hittar de här projekten och andra under fliken publicerat.


Vill du scrolla bland knasiga teckningar jag gjort för både betalda projekt och för att det är kul så finns det massor under fliken portfolio.


Under SHOP hittar du beskrivning av hur du beställer en egen bild eller porträtt. Eller om det är någon bild jag målat som du tycker extra mycket om och skulle vilja ha på väggen hemma.


Tack för besöket!